Skijaško trčanje

So you want to be a bodybuilder, huh? Well there are two things you’ll need.
Skijaško trčanjeSkijaško trčanje
SanjkanjeSanjkanje

Sanjkanje

Jedno od najvećih dječjih zimskih veselja – sanjkanje – u Delnicama ima i svoje službeno sanjkalište. Ono se nalazi na predjelu grada zvanom Potok a posebno je popularno u vrijeme sad već tradicionalnog sanjkaškog kupa. Ukoliko na sanjkanje dolazite neopremljeni, sanjke možete iznajmiti u Multifunkcionalne dvorane za sport i turizam.

Nogomet

Our program delivers a fitness that is, by design, broad, general, and inclusive.
NogometNogomet

VIJESTI

Pročitajte najnovije vijesti.
Obavijest za klizače

Obavijest za klizače

Dragi naši korisnici, Kao svakoj, tako i ovoj klizačkoj sezoni došao je kraj. Vrata našeg klizališta otvorena su još ovaj vikend pa Vas pozivamo da iskoristite led prema rasporedu koji donosimo u nastavku. Termini su modificirani zbog naših dragih gostiju iz KHL ZAGREB koji nam dolaze i ovu subotu. Zahvaljujemo svim klizačima, polaznicima škole klizanja,

VIŠE
Obavijest bazen

Obavijest bazen

Poštovani korisnici bazena u Delnicama, od danas 01. veljače 2021. omogućeni su treninzi sportaša koji će se odvijati u niže navedenim terminima. Plivači rekreativci i dalje ste dobrodošli svakim danom od ponedjeljka do subote u radnom vremenu od 08:00-21:30 u terminima između treninga klubova. Vidimo se na bazenu 😊 🏊‍♀️🌊🏊‍♂️

VIŠE
VAŽNE OBAVIJESTI – OGRANIČENJE BROJA POSJETITELJA NA Platak KOJE VRIJEDI OD SUTRA, 8.1.2021.

VAŽNE OBAVIJESTI – OGRANIČENJE BROJA POSJETITELJA NA Platak KOJE VRIJEDI OD SUTRA, 8.1.2021.

1. Maksimalan broj dnevnih ski karata u prodaji je 500 (pet stotina). 2. Maksimalan broj dnevnih karata za pristup pokretnim trakama za skijaše i sanjkaše je 100 (stotinu). 3. Asortiman ograničavamo na dnevne karte i sezonske karte (ostale usluge poput poludnevnih karata ne pružamo do okončanja epidemioloških mjera). 4. Kada se na blagajnama proda navedeni

VIŠE
Goranski Sportski Centar

Stvara mjesta na kojima se od malih nogu uči voljeti sport.

Više o nama

Što korisnici kažu o nama.

musko.png
Marko

Odlične staze za biciklizam, dolazim jako često i uvijek otkrivam nešto novo.

musko.png
Josip

Dvije od mnogih staza za skijaško trčanje u Gorskom kotaru nalaze se i u Delnicama, na području Park-šume Japlenški vrh, te na području vikend naselja Polane.

zensko.png
Ivana

U kratkom periodu postojanja dvorane u njoj je već održan Međunarodni hokejaški turnir, koji je ugostio delnički Klub hokeja na ledu “Mamut”.

zensko.png
Katarina

Kuglana se nalazi u neposrednoj blizini Multifunkcionalne dvorane za sport i turizam te nogometnog i košarkaškog igrališta, odnosno u samoj sportskoj jezgri Delnica.

Sportski objekti i tereni kojima upravljamo, osim što su mjesta za sport i rekreaciju, postali su i mjesta susreta, druženja i zabave.

PGŽ Platak Delnice Čavle

Kontaktirajte nas.

Imate pitanja za nas?

Uprava:

GORANSKI SPORTSKI CENTAR d.o.o.
Šetalište Ivana Gorana Kovačića 6
51 300 DELNICE

DOM SPORTOVA:

DOM SPORTOVA (SPORTSKA DVORANA I BAZEN)
Šetalište I. G. Kovačića 6
Mob: 091 181 10 60; 091 181 10 40

Ostalo:

Ostale informacije pronađite na stranici kontakt.

Skip to content