Sanjkanje

Jedno od najvećih dječjih zimskih veselja – sanjkanje – u Delnicama ima i svoje službeno sanjkalište. Ono se nalazi na predjelu grada zvanom Potok a posebno je popularno u vrijeme sad već tradicionalnog sanjkaškog kupa. Ukoliko na sanjkanje dolazite neopremljeni, sanjke možete iznajmiti u Multifunkcionalne dvorane za sport i turizam.
SanjkanjeSanjkanje
BiciklizamBiciklizam

Biciklizam

U park-šumi Japlenški vrh u Delnicama nalazi se novuređena staza za cross country biciklizam.

Nordijsko hodanje

Iaknordijsko-hodanjeo kao sport nije staro, jer prvi je put promovirano tek 1997. u Finskoj, nordijsko hodanje danas je jedan od najpopularnijih sportova među svim generacijama.
Nordijsko hodanjeNordijsko hodanje

VIJESTI

Pročitajte najnovije vijesti.
Zaigrajte tenis u svibnju uz našu ponudu 1+1 gratis

Zaigrajte tenis u svibnju uz našu ponudu 1+1 gratis

U centru Delnica, u blizini autobusnog kolodvora nalaze se dva tenis terena koja u svibnju možete unajmiti uz našu posebnu ponudu 1+1 gratis. Jedan sat plaćate, drugi vam poklanjamo! Cijena sata najma iznosi 40 kuna. Rezervirajte svoj termin na broj 091 181 10 90 ili e-mailom mdoracic@gsc-pgz.hr 

VIŠE
Pogodnosti za korisnike bazena

Pogodnosti za korisnike bazena

Svibanj je mjesec pogodnosti u našim sportskim objektima! Rekreirajte se na bazenu u dvoje po cijeni jedne ulaznice. Ponuda vrijedi do kraja svibnja.

VIŠE
Dobivena građevinska dozvola za dovršetak izgradnje Ledene dvorane u Delnicama

Dobivena građevinska dozvola za dovršetak izgradnje Ledene dvorane u Delnicama

Goranski sportski centar ishodio je građevinsku dozvolu za rekonstrukciju i nadogradnju multifunkcionalne dvorane s klizalištem u Delnicama. Nastavak ulaganja u ovaj vrijedan sportski objekt najavili su u Delnicama zamjenik župana Petar Mamula, gradonačelnik Delnica Ivica Knežević, pročelnica UO za kulturu, sport i tehničku kulturu Sonja Šišić, pročelnik UO za regionalni razvoj, infrastrukturu i upravljanje projektima Ljudevit

VIŠE
Zaigrajte nogomet, košarku ili rukomet po promotivnoj cijeni

Zaigrajte nogomet, košarku ili rukomet po promotivnoj cijeni

U centru Delnica, u prekrasnom Parku kralja Tomislava nalazi se naše multifunkcionalno natkriveno sportsko igralište, kao stvoreno za rekreaciju i kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Pozovite društvo, zaigrajte nogomet, košarku ili rukomet i dobro se zabavite, a u svibnju to možete učiniti po promotivnoj cijeni od 150 kuna /sat, uz gratis korištenje svlačionica! Rezervirajte svoj termin na

VIŠE
Goranski Sportski Centar

Stvara mjesta na kojima se od malih nogu uči voljeti sport.

Više o nama

Što korisnici kažu o nama.

musko.png
Marko

Odlične staze za biciklizam, dolazim jako često i uvijek otkrivam nešto novo.

musko.png
Josip

Dvije od mnogih staza za skijaško trčanje u Gorskom kotaru nalaze se i u Delnicama, na području Park-šume Japlenški vrh, te na području vikend naselja Polane.

zensko.png
Ivana

U kratkom periodu postojanja dvorane u njoj je već održan Međunarodni hokejaški turnir, koji je ugostio delnički Klub hokeja na ledu “Mamut”.

zensko.png
Katarina

Kuglana se nalazi u neposrednoj blizini Multifunkcionalne dvorane za sport i turizam te nogometnog i košarkaškog igrališta, odnosno u samoj sportskoj jezgri Delnica.

Sportski objekti i tereni kojima upravljamo, osim što su mjesta za sport i rekreaciju, postali su i mjesta susreta, druženja i zabave.

PGŽ Platak Delnice Čavle

Kontaktirajte nas.

Imate pitanja za nas?

Uprava:

GORANSKI SPORTSKI CENTAR d.o.o.
Šetalište Ivana Gorana Kovačića 6
51 300 DELNICE

DOM SPORTOVA:

DOM SPORTOVA (SPORTSKA DVORANA I BAZEN)
Šetalište I. G. Kovačića 6
Mob: 091 181 10 60; 091 181 10 40

Ostalo:

Ostale informacije pronađite na stranici kontakt.

Skip to content